Szolgáltatások
Fiatal, szakképzett csapatunk készségesen áll megrendelőink rendelkezésére, hogy különböző elképzeléseiknek maradéktalanul eleget tehessünk. A felmerülő események, rendezvények esetén értékesítési vezető kollégánk segítségével konzultatív egyeztetés után előzetes forgatókönyvet készítünk, mely kiterjed rendezvényhelyszíneinkre, ill. más külsős helyszínek javaslatára is, az időpont és a létszám figyelembevételével.
A tervezés során érdekes, kreatív ötletekkel, tanácsokkal segítünk eseményük színvonalasabb és emlékezetesebb lebonyolítása érdekében. A catering szolgáltatás megtervezésénél külön figyelmet szentelünk és igyekszünk harmóniát teremteni a vendégkör életkorára, társadalmi hovatartozására, a programok szerkezetére, a dekorációra és a menü összeállítására.
Kiemelten nagy hangsúlyt és figyelmet fordítunk, valamint segítséget nyújtunk az egyes események catering ajánlatának elkészítésére (a fúziós konyhától a klasszikus nemzetközi és magyaros kínálatig, az egyszerű Finger-Food-os koktél partiktól kezdve a hideg-, meleg büféasztalos menürendszeren át a többfogásos díszvacsorákig) a megrendelő kérésének megfelelően a szezonalitást és az esemény elvárt színvonalának megfelelő menük és árak összeállításában.
Konyhafőnökünk és a 25 fős konyhai személyzet naprakészen, friss alapanyagokból valósítja meg az Ön által megálmodott és közösen megtervezett ételeket, melyet az 1200 adagos modern konyhánkban készítünk el. Az előzetesen egyeztetett menüsort – hogy meggyőződjön konyhánk munkájának színvonaláról-, igény szerint megrendelése előtt akar meg is kóstolhatja reprezentatív első osztályú éttermünkben, az XO Bistro-ban.
A rendezvény sikeres lebonyolításához szükséges összes technikai feltételrendszert megrendelőnk kérésére biztosítjuk.